DACIA Prezinta in Mod Oficial o Versiune SPECIALA pentru Duster

DACIA Prezinta Mod Oficial Versiune SPECIALA Duster

DACIA este prezenta zilele acestea la Paris Motor Show, iar in cadrul evenimentului din capitala Parisului a prezentat, printre altele, si un model special al Duster care va fi disponibil incepand din perioada urmatoare pentru clientii care vor fi interesati sa cumpere masina pregatita de catre companie.

DACIA a adus la Paris Motor Show toata gama de modele actuale, dar cu noua identitate vizuala, insa separat de ele exista si o versiune speciala a Duster care are vopsea mata, aceasta fiind dezvaluita inaintea show-ului auto din Paris, insa acum avem ocazia de a o vedea prezentata in mod oficial de catre compania romaneasca.

Cei de la DACIA au surprins multa lume cu modelele care au fost prezentate, in special cu noul concept Manifesto, o masina care deocamdata reprezinta doar imaginatia inginerilor companiei romanesti, dar care s-ar putea transforma in realitate intr-un viitor nu extrem de indepartat.

DACIA are planuri foarte mari in cepriveste viitoarele modele de masini, iar unele dintre noutatile pe care le vedem pentru Manifesto ar putea ajunge si in masini care vor fi lansate in anii urmatori, insa intre timp asteptam lansarea versiunii hibride a Jogger, dar si Duster 3, ambele abia in cursul anului 2023.

Același ADN, un nou impuls și mereu pregătit să depășească limitele! Iată-ne aici, la #ParisMotorShow, prezentând noua noastră identitate vizuală care a fost lansată pe întreaga gamă de modele: logo nou, culori noi și același design esențial

Ce părere ai despre noua emblemă Dacia ?