Netflix: Anuntul IMPORTANT pentru Romani, ce Transmite pentru Abonati

Netflix Anuntul IMPORTANT Romani Transmite Abonati

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, le vorbeste astazi romanilor despre ceva care ar putea fi de interes pentru foarte multa lume, mai exact despre filmele horror care sunt disponibile pentru vizualiare in momentul de fata, dar si cat de infricosatoare sunt ele.

Netflix ne prezinta aceste filme intr-o ordine care incepe cu The Babysitter, cel mai putin infricosator dintre toate, si care continua cu Day Shift, Fear Street, Choose or Die, Marianne, Kuntilanak, Run, Apostile, si in funal Annabelle, cel din urma fiind si cel mai infricosator, conform platformei de streaming.

Netflix are o sectiune speciala in cadrul platformei sale de streaming pentru filmele infricosatoare care sunt disponibile pentru noi, astfel ca daca sunteti interesati sa vedeti o gama mult mai variata de titluri, puteti intra acolo pentru a vedea tot ceea ce este disponibil pentru noi in momentul de fata.

Exista foarte multe filme care cu siguranta va vor ridica de pe stacun, iar cei de la Netflix ne ofera posibilitatea de a vedea toate aceste titluri imediat, ele fiind acesibile din toata Romania, dar desigur ca exista unele titluri care nu sunt oferite in tara noastra, dar care sunt disponibile pentru alte tari.

Netflix continua sa adauge in mod constant titluri noi pentru abonatii din intreaga lume, inclusiv din Romania, astfel ca in pana la final de an vor fi cu siguranta disponibile si alte titluri foarte interesante pe care le vom putea urmari in cadrul platformei, asa ca trebuie doar sa avem rabdare, in final.