Rusia vrea sa Cumpere din Coreea de Nord Marfuri Necesare pentru Razboiul din Ucraina

Rusia vrea sa Cumpere din Coreea de Nord Marfuri Necesare pentru Razboiul din Ucraina

Rusia ar fi in negocieri cu Coreea de Nord pentru a cumpara diverse produse necesare pentru a-si sustine razboiul din Ucraina, nu si arme, iar asta pentru ca nu prea mai are de unde sa cumpere ceea ce ii este necesar pentru a-si continua productia de armament, si nu numai, in aceasta perioada.

Rusia a ajutat Coreea de Nord de-a lungul timpului in care tara a fost tinta unor sanctiuni severe impuse de catre lumea occidentala, astfel ca acum asteapta ajutor din partea acestei tari pentru a putea face fata atacurilor tot mai constante si mai puternice care au loc in sudul Ucrainei acum.

“Rusia explorează acorduri de aprovizionare cu Coreea de Nord. Este posibil ca Rusia să apeleze la țări precum Iran și Coreea de Nord „din disperare”, dar „nu o face mai puțin periculoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price.

Conducerea Rusiei lucrează la acorduri cu Coreea de Nord privind furnizarea de mărfuri pentru războiul său împotriva Ucrainei pe care Rusia „nu le poate produce sau să le achiziționeze prin alte mijloace” din cauza controalelor și sancțiunilor la export, potrivit Price.”