DACIA Sandero 4: Anuntul OFICIAL Privind Noul Model Important al Masinii

DACIA Sandero 4 Anuntul OFICIAL Noul Model Important Masinii

DACIA Sandero 4, urmatoarea generatie a masinii care se doveste a fi atat de populara in Europa, are dezvaluite acum primele detalii in legatura cu lansarea sa, iar vestile sunt surprinzator de bune pentru toti cei interesati de masina. Mai exact, se pare ca DACIA vrea sa ofere inclusiv o versiune a DACIA Sandero 4 care sa functioneze si pe baza de motor electric, nu doar pe motor cu combustie interna, chiar daca asta se va intampla peste cativa ani.

DACIA Sandero 4 va fi oferita in continuare cu un motor pe benzina, cel mai probabil, insa se va inspira de la Renault 5 cand vine vorba despre hibridizare, iar asta pentru ca va exista si o versiune de acest gen, inainte de a se face trecerea la o eventuala versiune electrica. Conform managerului general al DACIA, Denis Le Vot, DACIA Sandero 4 ar urma sa fie lansata in a doua parte a acestui deceniu, si va avea un motor electric ePT-100 kW, la fel ca Renault 4 si Renault 5.

DACIA Sandero 4: Anuntul OFICIAL Privind Noul Model Important al Masinii

DACIA Sandero 4 ar putea fi disponibila intr-o versiune noua din 2027, cand se va face trecerea la Euro 7 pentru masinile noi lansate in Europa, iar asta inseamna ca va fi oferita cu un nou motor, probabil unul de 1.2 litri, care va functiona si cu GPL. Nu este exclus ca atunci sa fie lansata o versiune mild-hibryd a DACIA Sandero 4, mai ales ca acest motor este folosit deja pe unele masini ale Renault, si ar urma sa fie integrat in Clio 6 din 2026.

DACIA Sandero 4 va face trecerea la versiunea hibrida, si apoi la electrica, mai tarziu decat Jogger (2023), sau chiar Duster 3, iar asta deoarece o versiune hibrida a SUV-ului este asteptata undeva prin 2024, sau chiar 2025. DACIA Sandero 4 are anuntate aceste schimbari pentru ca este o masina care se bucura de un succes surprinzator in Europa, insa nu se stie ce se va intampla cu Logan, ale carei vanzari au scazut substantial in ultimii ani de zile.

DACIA Sandero 4 are in mod clar un viitor in cadrul DACIA, la fel ca si Duster, Jogger, Spring, sau Bigster, insa in ceea ce priveste Logan nu exista prea multe informatii, chiar daca este improbabil ca masina sa nu beneficieze si ea de schimbari similare.