ING Bank Atrage ATENTIA Clientilor cu Privire la Un Pericol foarte Serios

ING Bank Atrage ATENTIA Clientilor Privire Pericol Serios

ING Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania, ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu un pericol foarte important despre care trebuie sa stie, si in legatura cu care trebuie sa se protejeze, iar asta pentru ca exista riscul sa ramana rapid fara bani, si fara optiuni de recuperare.

ING Bank vorbeste pe website-ul sau despre masurile pe care trebuie sa le ia clientii din toata Romania daca au devenit victima vreunei fraude, iar asta pentru ca in aceasta perioada exista foarte multe, si e bine sa ne protejam cat se poate de bine impotriva lor pentru a nu fi pacaliti in vreun fel de persoane rau intentionate.

Puteti vedea mai jos pasii pe care ING ii recomanda pentru oricare dintre persoanele care au devenit victima unei fraude, iar oricine este interesat sa se protejeze, ar trebui sa se uite cu atentie la tot pentru a sti cum sa actioneze, si sa previna furtul banilor pe care-I are in conturile acestei banci, sau a alteia.

ING nu e singura banca ai carei clienti sunt vizati in aceasta perioada de atacuri online, si n uu numai, astfel ca e bine sa fiti informati si sa incercati sa va protejati, pentru a nu ajunge in situatia in care nu mai aveti cum sa va recuperati eventualele sume de bani care au fost deja furate de raufacatori.

Blochează imediat cardul direct în aplicația de Home’Bank sau apelând numărul de telefon de pe spatele cardului (Card Stop: (+4021) 402 85 99). Schimbă cât mai repede parolele pentru aplicațiile și conturile online de pe un dispozitiv DIFERIT.

Scanează dispozitivul pentru a depista eventuala prezență a unui virus. Îți poți instala un antivirus din magazinul ofical de aplicații al telefonului tau (Google Play, Apple App Store, Huawei AppGallery). Depune o plângere la cea mai apropiată secție de poliție și păstrează copia. Raportează problema către banca sau organizația din partea căruia ai fost contactat.