VIDEO: NATO Arata Ratiile Alimentare ale Soldatilor din Franta si Norvegia

VIDEO NATO Arata Ratiile Alimentare ale Soldatilor din Franta si Norvegia

NATO a decis sa arate lumii intregi ce fel de ratii alimentare primesc soldatii din Norvegia si Franta, asta ca o comparatie cu mancarea expirata de 7 ani de zile cu care soldatii rusi au fost trimisi in razboiul din Ucraina, si care i-a obligat pe multi sa jefuiasca magazine pentru a avea ce manca in teritoriile ocupate.

Norvegia si Franta au unele dintre cele mai bine echipate armate din cadrul NATO, asa ca nu e surprinzator sa vedem ca si ratiile alimentare de care beneficiaza soldatii sunt unele pe care le-ar putea manca aproape oricine, nu doar cei trimisi sa lupte in razboaie in aceasta perioada.

“Fiecare armată din NATO are propria rație de câmp, cunoscută în mod obișnuit sub numele de MRE (mese-gata-de-mâncat). Deși poate nu este culmea expresiei culinare, aceste rații le oferă soldaților caloriile de care au nevoie pentru a putea trece printr-o zi grea pe teren. De la Ally la Ally, conținutul lor diferă în moduri mici și interesante.

Alăturați-vă unui soldat norvegian și omologul său francez în timp ce fac schimb de rații în timpul exercițiului Brilliant Jump 22, desfășurat la Rena, Norvegia, în martie 2022. Brilliant Jump a testat capacitatea Forței de răspuns a NATO (NRF) de a desfășura rapid un batalion de vârf de lance pregătit pentru luptă, cu un preaviz scurt. . Franța conduce NRF în 2022, iar infanteriei lor a adus o mulțime de rații de munte copioase pentru a-i vedea în zilele lungi și reci.

A fi parte a NRF înseamnă a fi pregătit 24/7, 365 de zile pe an – și nu poți face asta pe stomacul gol.”