Vodafone: Anuntul Exclusiv pentru Clienti, ce da GRATUIT Timp de 2 Ani

Vodafone Anuntul Exclusiv Clienti GRATUIT Timp 2 Ani

Vodafone, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, le spune clientilor ceea ce le ofera in mod gratuit timp de 2 ani de zile in momentul de fata, si vorbim despre o decizie care aduce beneficii exclusiv pentru clientii care beneficiaza de servicii mobile in toata tara.

Vodafone are o oferta speciala care este dedicata exclusiv clientilor care beneficiaza de servicii mobile in Romania, astfel ca doar daca intrati in aceasta categorie, si vreti sa activati un abonament pentru servicii fixe, veti putea alege ca beneficiu gratuitate 2 ani pentru HBO si HBO Max ca parte a abonamentului.

Separat, cei de la Vodafone Romania ofera gratuit 2 ani inclusiv Vodafone TV, 4K, si extra canale timp de 2 ani de zile, deci vorbim despre beneficii foarte importante care sunt oferite de catre companie pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de asa ceva in acest moment.

Vodafone Romania ne permite sa alegem un singur beneficiu pentru abonamentul pentru servicii fixe pe care il activam, iar asta pentru ca ofera 2 ani de gratuitate pentru acesta, dar exista deasemenea si alte beneficii dintre care putem alege daca vrem sa avem acces la servicii fixe in momentul de fata.

Alege beneficiul preferat cu filmele și serialele HBO & HBO Max incluse în pachetul cu televiziune și internet. HBO și HBO MAX incluse 2 ani. Urmărește toate filmele și serialele preferate pe TV, laptop, tabletă sau telefon.

Poti alege un singur beneficiu: reducere la gadgetul preferat, HBO și HBO Max incluse 24 de luni, Vodafone TV, extra 38 canale TV + extraoptiunea 4K incluse 24 luni sau reducere lunară la factură (în valoare de 4.2€ /lună), timp de 24 luni. După cele 24 de luni contractuale, valoarea serviciului HBO și HBO Max este de 4€ /lună.