Joe Biden Avertizeaza Intreaga Lume privind Amenintarile Nucleare ale lui Vladimir Putin

Joe Biden Avertizeaza Intreaga Lume privind Amenintarile Nucleare ale lui Vladimir Putin

Joe Biden avertizeaza intreaga lume cu privire la pericolul pe care il reprezinta Vladimir Putin cand vorbeste despre atacuri nucleare in Ucraina, iar asta pentru ca declaratiile recente ale presedintelui de la Kremlin nu par sa fi linistit in vreun fel Occidentul cand vine vorba despre pericolul nuclear.

Joe Biden se intreaba de ce vorbeste Vladimir Putin despre atacuri cu bombe nucleare daca spune ca nu are vreo intentie de a lansa vreun asemenea tip de atac in Ucraina, lucru care este cat se poate de adevarat, insa chiar si asa, sansele ca Ucraina sa fie atacata cu bombe nucleare par sa fie in continuare reduse.

“Putin este „periculos” în modul în care vorbește despre armele nucleare. Președintele american Joe Biden și-a exprimat scepticismul față de declarația dictatorului rus Vladimir Putin că nu avea intenția de a folosi arme nucleare în Ucraina.

“Dacă nu are nicio intenție, de ce tot vorbește despre… capacitatea de a folosi o armă nucleară tactică? A fost foarte periculos în modul în care a abordat asta. El poate pune capăt tuturor acestor lucruri. Ieși din Ucraina”, a spus Biden pentru NewsNation.”