BRD Romania: Informarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romani

BRD Romania Informarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romani

BRD Romania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, transmite o informare despre care trebuie sa stie toti clientii din intreaga tara chiar acum, iar asta pentru ca le spune ca nu mai putin de 1 milion dintre ei folosesc in momentul de fata aplicatia YOU pe care banca a creat-o.

BRD Romania a dezvoltat aplicatia YOU ca una care sa inlocuiasca vechea platforma MyBRD Mobile, care permite administrarea conturilor bancare de pe iPhone si Android, noul sistem fiind mult mai avansat, si cu mult mai multe functii care sa faciliteze interactiunea cu serviciile pe care le ofera banca.

Aplicatia pe care BRD o ofera este disponibila in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar oricine o poate instala in momentul de fata, in cadrul website-ului bancii fiind explicate si toate beneficiile pe care le aduce utilizarea acestei aplicatii de mobile banking in momentul de fata in Romania.

BRD continua sa imbunatateasca aplicatia YOU pentru a le oferi clientilor doar cele mai bune servicii posibile in momentul de fata, si asta inseamna rezolvarea problemelor descoperite pentru aplicatie, impreuna cu implementarea de functii noi care sa imbunatateasca si sa extinda experienta clientilor.

Peste 1 milion de clienți folosesc YOU BRD. Află și tu tot ce poate face aplicația si hai să faci banking când și cum vrei tu. Descarci aplicația pe telefon și te înregistrezi simplu și ușor. Zi sau noapte, orice transfer ajunge instant în contul ales, între băncile participante la sistemul de plăți interbancare.

Design intuitiv, aerisit și frumos. Baza de la care pleacă YOU cât să fie ușor de înțeles și simplu de folosit. Indiferent dacă intri de pe mobil sau desktop, lucrurile merg la fel de ușor. În plus, am setat token-ul pentru internet banking direct în aplicația de mobil, ca tu să generezi rapid codul de acces când intri de pe desktop.

BRD Romania Informarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romani milion