BRD Romania Anunta Clientii, ce da GRATUIT Acum Romanilor din Tara!

BRD Romania Anunta Clientii GRATUIT Acum Romanilor Tara!

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, ii anunta pe toti clientii din tara in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, daca sunt dornici de acest lucru, si vorbim despre premii speciale care sunt disponibile daca aleg sa-si faca un card de credit de la Mastercard, si sa-l foloseasca la cumapraturi.

BRD Romania vorbeste pe website-ul sau despre aceasta promotie speciala care este disponibila pentru clientii din Romania, cardurile de cumparaturi de la Mastercard aducandu-ne posibilitatea de a castiga 100 de genti de bumbac cu ilustratii originale, insa si carduri cadou care pot fi folosite la eMAG.

Puteti vedea mai jos ca este vorba despre 10 carduri cadou de cumparaturi pentru eMAG, care au valoarea de 1.500 de LEI fiecare, astfel ca aveti la dispozitie premii extrem de interesante de la BRD pentru a va convinge sa profitati de promotia speciala care este in momentul de fata in plina derulare in Romania.

BRD desfasoara aceasta campanie speciala de ceva vreme, deci exista mai mult ca sigur destui romani care au profitat de ea, asa ca daca vreti sa aveti intr-adevar sansa de a castiga vreunul dintre premii, ar trebui sa va grabiti, si sa profitati de oferta inainte ca ea sa dispara pentru totdeauna.

Tu ce concesii ai facut? Ce ai fi dorit să îți cumperi și ce ți-ai luat până la urmă? Lasă-ne un comentariu prin formular! Poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 100 de genți de bumbac cu ilustrații originale, desenate de artiști români.

Până pe 10 noiembrie, ia-ți cardul de credit și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 carduri cadou eMAG, în valoare de 1.500 de Lei.

BRD Romania Anunta Clientii GRATUIT Acum Romanilor Tara! cadou emag