AVERTIZAREA BCR Romania pentru Multi Clienti privind un Pericol Serios

AVERTIZAREA BCR Romania Multi Clienti Pericol Serios

BCR Romania, una dintre bancile cele mai importante din tara noastra, ii avertizeaza pe clienti in legatura cu un pericol extrem de serios care in aceasta perioada exista in tara noastra, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbeste despre carausii de bani, ceva de care oricine ar trebui sa se fereasca acum.

BCR Romania explica mai jos ce inseamna sa fii un caraus de bani, si cum poti sa devii o persoana de acest gen, iar asta pentru ca exista multe metode prin care persoanele de rea-credinta pot sa va pacaleasca pentru a va transforma intr-un caraus de bani, ceea ce va poate aduce probleme foarte mari.

Explicariile celor de la BCR vin ca un avertisment pentru a fi vigilenti si a nu cadea in plasa celor care vor sa ne faca rau, si sa faca bani de pe urma noastra, iar asta pentru ca se pot obtine multi bani de pe urma celor care sunt de acord sa fie carausi de bani pentru transferurile bancare acum.

BCR explica mai jos cele mai cunoscute si frecvente metode prin care o persoana poate fi pacalita pentru a deveni un caraus de bani, iar daca intelegeti cum se intampla acest lucru, puteti intelege foarte usor si cum anume puteti preveni o situatie de acest gen pentru a nu cadea in plasa rau-facatorilor.

Cum poți să devii, fără intenție, un „Cărăuș de Bani”? Victimele sunt adesea recrutate prin anunțuri on-line și e-mail-uri spam despre locuri de muncă sau diverse colaborări. Anunțurile sunt întotdeauna cu titluri atractive de genul: “Vrei să faci bani ușor?”, „Vrei să faci bani de acasă?”, etc.

Ce poți face ca să previi? Evită contactul cu persoanele necunoscute care îți transmit bani sau te roagă să faci tranzacții în numele lor și ferește-te să faci transferuri de bani obținuți în mod ilegal. Nu încasa bani în numele unei persoane care pretinde că nu își poate deschide cont și nu deschide cont în numele tău pentru altcineva necunoscut.