E.ON: Noua Notificare IMPORTANTA Transmisa Oficial Azi pentru Clientii Romani

E.ON Noua Notificare IMPORTANTA Transmisa Oficial Azi Clientii Romani

E.ON, companie de energie care livreaza gaze naturale si energie electrica pentru foarte multi romani, le vorbeste clientilor din toata tara, intr-o notificare noua, despre ceea ce multi nu stiu, mai exact faptul ca au la dispozitie o conventie de consum prin care se controleaza intr-o anumita masura costurile lunare.

E.ON explica pe website-ul sau ca aceasta conventie de consum se aplica pentru facturile lunare pe care le primim, in cazul in care nu transmitem indexul autocitit la companie in fiecare luna, in perioadele in care el poate fi trimis, iar apoi se face o regularizare pentru a se acoperi diferentele.

In cadrul website-ului celor de la E.ON Romania exista posibilitatea de a vedea care este conventia de consum valabila pentru contul nostru, iar multumita ei putem sa stabilim cat platim lunar, dar intr-o masura si ce vom plati la regularizare, pentru ca estimarea unui consum corect va aduce si regularizari mai mici.

E.ON Romania explica faptul ca aceasta conventie poate fi modificata de catre noi oricum, si oricand, dorim, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la aceste informatii pentru a sti ca veti plati lunar cat mai aproape de ceea ce consumati in realitate, si va asigurati ca nu platiti mai mult decat ar trebui pe servicii.

Convenția de consum îți este la îndemână cel mai rapid în contul tău E.ON Myline. Accesează secțiunea „Program/Convenție consum”: alegi locul de consum și completezi valorile de consum sau de plată estimate pentru fiecare lună. La final, dai click pe butonul „Salvează”.

Tot aici, poți seta și Convenția 0, dacă ai un imobil fără consum ori cu consum sezonier. Vezi și alte modalități pentru a modifica convenția de consum pe website. Poți modifica cantitățile din convenția/programul de consum ori de câte ori ai nevoie (de ex. dacă ai schimbat centrala termică cu una de generație nouă care consumă mai puțin, te-ai mutat într-o locuință nouă etc.).