Engie: Informarea cu un Anunt IMPORTANT care Vizeaza Clientii din Romania

Engie Informarea Anunt IMPORTANT Vizeaza Clientii Romania

Engie, una dintre principalele companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor, are o informare extrem de serioasa despre care trebuie sa stie toti cei care beneficiaza in momentul de fata de servicii de electricitate, iar asta pentru ca vorbeste despre felul in care se plafoneaza preturile.

Engie le explica romanilor ce se intampla in momentul in care nu se incadreaza in transele de consum pentru plafonare pentru ca au avut un consum mediu lunar in 2021 de peste 300 kW, dar se incadreaza in cadrul acesteia cu concumul inregistrat in cursul anului 2022, si mai jos aveti toate explicatiile.

In luna februarie a anului 2023 Engie Romania spune ca se va emite o factura de regularizare pentru cei care beneficiaza de plafonare in baza regulilor de mai jos, astfel ca e bine sa fiti pregatiti pentru acest lucru, mai ales daca va bazati pe faptul ca veti plati mai putin in momentul de fata pe electricitate.

Engie Romania nu e singura companie de energie din Romania care ofera un asemenea beneficiu pentru clientii care vor sa plateasca mai putin pentru energia electrica, asa ca daca beneficiati de servicii de la vreo alta companie, ar trebui sa va uitati cu atentie pentru a vedea daca nu cumva e oferit ceva similar.

În cazul clienților de energie electrică care: nu se încadrează în tranșele de consum întrucât au avut un consum mediu lunar, în 2021, de peste 300 kWh, dar se încadrează în aceste tranșe cu consumul din anul 2022, s-au racordat la sistemul de distribuție începând cu 1 ianuarie 2022.

Furnizorii vor emite în luna februarie 2023 o factură de regularizare a consumului facturat anterior, corespunzător perioadei de aplicare a prezentei ordonanțe. Prețul final utilizat pentru calculul acestei facturi de regularizare va fi stabilit în funcție de încadrarea în noua tranșă de consum a locului de consum.