Kaufland: Decizia pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania si Cum Obtii Totul

Kaufland Decizia Clienti GRATUIT Romania Cum Obtii Totul

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, are pentru clientii din toata tara o serie de vestie xtrem de bune, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere gratuit vouchere de cumparaturi pentru anumite produse din cadrul magazinelor sale, daca aleg sa-si faca cumparaturile obisnuite in ele.

Kaufland ofera totul prin intermediul Kaufland Card, acel card de fidelitate pe care oricare dintre romani il pot face in momentul de fata, si cu ajutorul caruia putem aduna puncte la banii cheltuiti, ei putand fi folositi pentru a genera vouchere cu reduceri pentru viitoare achizitii facute online de catre noi.

Puteti vedea mai jos o parte dintre explicatiile pe care cei de la Kaufland Romania le au pe website-ul propriu in legatura cu felul in care sunt oferite promotiile in momentul de fata, iar multumita lor va puteti face o idee cu privire la felul in care putem sa beneficiem de aceste promotii speciale in mod obisnuit.

Kaufland Romania ofera aceste gratuitati pentru oricare dintre romanii din intreaga tara, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce urmeaza sa ne fie oferit, atunci ar fi bine sa va uitati cu foarte mare atentie la promotii pentru a nu rata ceva care v-ar putea fi intr-adevar pe plac in viitor.

În fiecare zi de miercuri, la secțiunea ”Pentru mine” din aplicația Kaufland, găsești voucherele săptămânii. De miercuri până sâmbătă, atinge pragurile de 50, 100 și 150 de lei pe bara de progres disponibilă în aplicație, iar noi te recompensăm, pentru fiecare prag atins.

Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate. Promoția este valabilă doar prin scanarea propriului Kaufland Card la casa de marcat înainte de efectuarea plății. Dacă nu se întrunește condiția intervalului de cumpărături miercuri-sâmbătă, atunci voucherul dispare din aplicație.

Kaufland Decizia Clienti GRATUIT Romania Cum Obtii Totul vouchere alese