Iran Urmeaza sa Trimita Multe Arme Rusiei pentru Atacuri in Ucraina

Iran Urmeaza sa Trimita Multe Arme Rusiei pentru Atacuri in Ucraina

Iran urmeaza sa trimita mai multe arme Rusiei pentru utilizare in Ucraina, iar asta pentru ca vorbim despre 400 de drone kamikaze pentru atacuri impotriva infrastructurii ucrainiene, dar si despre sute de rachete balistice, si probabil de alte tipuri, asa ca e posibil sa vedem si mai multe atacuri puternice.

Iran a trimis deja rRusiei drone kamikaze in valoare de zeci de milioane de dolari, iar asta s-a vazut in distrugerile mari pe care aceste drone le-au produs pana acum, dar din pacate situatia nu se va schimba prea curand, astfel ca ucrainienii vor avea probleme si mai mari in a-si apara infrastructura energetica, si nu numai.

“Iranul va trimite Rusiei 1.000 de arme suplimentare pentru războiul său din Ucraina. Iranul se pregătește să trimită în Rusia aproximativ 1.000 de arme suplimentare, inclusiv rachete balistice și aproximativ 400 de drone kamikaze, a raportat CNN, citând oficiali occidentali nenumiți.

Transportul este monitorizat îndeaproape, deoarece ar fi primul caz în care Iranul va trimite în Rusia rachete avansate ghidate de precizie, „care ar putea oferi Moscovei un impuls substanțial pe câmpul de luptă”, a scris CNN.”