Problemele Majore din Ucraina Evidentiate de Volodimir Zelenski pentru Cetateni

Problemele Majore din Ucraina Evidentiate de Volodimir Zelenski pentru Cetateni

Volodimir Zelenski vorbeste despre problemele extrem de mari pe care le au infrastructura energetica si de furnizarea apei potabile pentru cetatenii din Ucraina in urma bombardamentelor intense pe care le deruleaza armata Rusiei de peste o luna de zile, situatia devenind din ce in ce mai dificila, din pacate.

Volodimir Zelenski lauda soldatii tarii sale care sunt implicati in doborarea dronelor cu care Rusia ataca obiective importante de infrastructura in momentul de fata, si vorbeste despre dorinta de a consolida capacitatea de aparare antiaeriana, dar asta depinde foarte mult de ajutorul externe furnizat tarii.

“În acest moment, lucrările de restaurare sunt încă în desfășurare în acele regiuni în care astăzi au fost lovite rachete rusești. Facem tot posibilul pentru a restabili alimentarea cu energie și apă. Și vom relua.

Bravo astăzi de către forțele noastre aeriene și de toți cei implicați în protejarea cerului. Majoritatea obiectelor pe care teroriștii le-au identificat drept ținte au fost salvate. Numai în această dimineață, teroriștii au folosit 55 de rachete de croazieră pentru un atac masiv. 45 dintre ei au fost doborâți.

Vom continua să ne consolidăm apărarea antiaeriană. Dar acum, pentru fiecare zece lovituri, teroriştii trebuie să cheltuiască cel puţin încă patru rachete. Rusia are un record și mai rău pentru drone, inclusiv cele furnizate de partenerii săi iranieni. Și lumea o vede. El vede că fosta „a doua armată a lumii” nu mai este nici măcar a douăzeci și doua în ceea ce privește eficiența ei. Și vom face totul pentru a ajunge în a doua sută. Și va fi.

Teroriștii ruși nu au astfel de rachete care ar putea lovi dorința de a trăi ucraineană. Trăiți civilizat și aveți grijă unul de celălalt. Nici armata, nici teroarea, nici nimic altceva, Rusia nu va putea cuceri Ucraina.”