Engie: Notificarea Oficiala IMPORTANTA de care Clientii Romani sunt Vizati

Engie Notificarea Oficiala IMPORTANTA Clientii Romani Vizati

Engie, una dintre principalele companii care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru romani, a publicat o notificare extrem de importanta pe care vrea sa o aduca in atentia oamenilor din toata tara, iar asta pentru ca incearca sa le vorbeasca romanilor despre economia de energie.

Engie le spune romanilor cum pot sa economiseasca gaze naturale atunci cand isi incalzesc locuintele, sau cand gatesc in bucatarie, mai jos fiind oferite doua sfaturi separate pentru fiecare tip de intrebuintare a gazelor naturale care sunt furnizate de catre companie pentru romanii din toata tara.

Dupa cum puteti vedea, cei de la Engie Romania ne recomanda aerisirea periodica a caloriferelor din case pentru ca acestea sa incalzeasca mai eficient camerele locuintelor noastre, dar in acelasi timp recomanda si mentenanta periodica a sistemului de incalzire pentru ca el sa fie cat se poate de eficient.

Engie Romania are sfaturi inclusiv pentru romanii care gatesc, iar asta pentru ca ne spune ca este bine sa folosim capace atunci cand gatim mancare pentru a pastra caldura in interiorul vaselor, care vor gati mancarea mai repede, si mai mult recomanda evitarea deschiderii usii cuptoarelor cand se gateste mancarea.

Pentru a încălzi locuința eficient și a evita consumul inutil de energie, este recomandat să aerisești periodic caloriferele și să nu amplasezi mobilier în apropierea acestora. În plus, este recomandat să asiguri mentenanța periodică a sistemului de încălzire. Astfel, locuința se va încălzi în mod eficient și vei reduce consumul de energie.

Pentru preparatele pe care le pregătești pe aragaz, este recomandat să utilizezi un capac. Căldura se va păstra în interiorul vasului, iar mâncarea se va găti mai repede, cu un consum de energie redus. Atunci când gătești, evită, pe cât posbil, să deschizi ușa cuptorului, pentru că astfel se pierde o cantitate mare de căldură, iar consumul de energie va crește.