WhatsApp Confirma OFICIAL o Schimbare MAJORA Dorita de Ani de Zile

WhatsApp Confirma OFICIAL Schimbare MAJORA Dorita Ani Zile

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, pregateste in secret una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani, una pe care multi oameni o cer de extrem de multa vreme, mai exact lansarea unei versiuni pentru tablete a aplicatiei.

WhatsApp a inceput sa afiseze in versiunea beta a aplicatiei pentru Android o notificare prin care ii anunta pe cei care testeaza aplicatia ca este in pregatire pentru lansare o versiune pentru tablete, aceasta urmand a fi pusa la dispozitia lor in versiune beta in curand, si se pare ca nu vom mai avea mult de asteptat.

Cei de la WhatsApp Messenger lucreaza de foarte multi ani la aceasta versiune a aplicatiei, astfel ca lansarea sa intr-un final ar fi una dintre cele mai bune vesti pentru utilizatorii din intreaga lume, deci e posibil sa nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana cand totul va fi disponibil in mod oficial.

WhatsApp Messenger ne permite de ceva vreme sa interconectam un cont din platforma sa cu mai multe dispozitive, inclusiv cu tablete, daca folosim WhatsApp Web, deci aceasta versiune speciala pentru tablete a aplicatiei ar trebui sa fie una nativa pentru iOS si Android, nu acces la platforma web.

WhatsApp Lucreaza de foarte, foarte, foarte multi ani de zile la aceasta lansare, si nimeni nu stie foarte clar in acest moment cand ar urma sa aiba ea loc in mod oficial, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem cum se vor derula planurile companiei, si daca vom primi intr-adevar ceea ce ne dorim de la companie.

WhatsApp Confirma OFICIAL Schimbare MAJORA Dorita Ani Zile banner tableta