Netflix: Probleme MAJORE dupa cea mai Controversata Schimbare din 2022

Netflix Probleme MAJORE Controversata Schimbare 2022

Netflix, de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, se confrunta cu o problema majora pe care nu foarte multa lume o anticipa acum cateva luni, dar care se dovedeste a fi un obstacol care ar putea fi destul de greu de depasit, in final, de catre companie.

Netflix a lansat recent abonamentele in baza carora foarte multi oameni pot vedea filmele, serialele, documentarele, desenele animate, din cadrul platformei la un pret mai mic decat cel obisnuit, dar asta daca sunt de acord sa vada si reclame in timp ce se uita la continutul care este disponibil pentru ei.

Problema mare pentru Netflix este ca tot mai multi dintre regizorii care lucreaza acum cu compania se plang din cauza acestor reclame, iar in centrul lor se afla Shonda Rhimes, una dintre cele mai puternice producatoare de la Hollywoord, femeia din spatele serialului Bridgerton, care afirma ca reclamele intrerup firul povestilor.

Netflix si-a anuntat partenerii ca nu le va da vreun ban din reclamele afisate in timpul redarii creatiilor, dar problema nu sta aici, ci la faptul ca ei nu vor ca firul povestilor sa fie intrerupt, asa cum se intampla la televiziunea clasica, insa compania americana vrea sa-si creasca veniturile prin orice metode.

Netflix nici nu e prima companie care pune in aplicare o strategie de acest gen, si nici nu va fi ultima, insa iata ca producatorii nu sunt tocmai multumiti de ceea ce se intampla, dar pentru ca productiile lor sa poata fi finantatate, companiile recurg la tot felul de metode mai mult, sau mai putin, ingenioase pentru a genera venituri.