DACIA Confirma PROBLEMELE MAJORE cu care se Confrunta in Anul 2022

DACIA Confirma PROBLEMELE MAJORE Confrunta Anul 2022

DACIA a confirmat o serie de probleme majore cu care se confrunta in momentul de fata, cel mai mare producator de automobile din Romania, cu succes extrem de mare si in mai toata Europa, vorbind despre ceea ce ii poate afecta productia din 2022. DACIA a confirmat printr-unul dintre cei mai importanti manageri ai sai faptul ca urmeaza sa produca peste 300.000 de automobile in Romania pana la final de an 2022, dar nu fara probleme.

DACIA confirma faptul ca pe langa problemele majore generate de catre criza semiconductorilor, au aparut si probleme din cauza cresterilor de preturi pentru materiile prime care sunt folosite la productia masinilor care sunt vandute. Vorbim despre materiile prime si materialele care ii sunt necesare companiei DACIA pentru a putea sa produca automobilele pe care le cumpara atat de multi europeni, iar asta s-a vazut in cresterile succesive de preturi din 2022.

DACIA Confirma PROBLEMELE MAJORE cu care se Confrunta in Anul 2022

DACIA Romania confirma si faptul ca a aparut o criza logistica foarte mare care se suprapune peste celelalte probleme majore cu care se confrunta, iar asta pentru ca transportarea materialelor si a masinilor nu mai e la fel de simpla precum inainte. Cu toate aceste probleme, DACIA Romania spune totusi ca exista sanse sa ajunga la 320.000 de automobile fabricate in cursul anului 2022, o cifra mare, dar care vine sa ne arate cat de hotarata este.

DACIA Romania a depasit multi producatori de renume cu vanzarile pe care le-a inregistrat cu modelele de masini care sunt acum disponibile pentru toti romanii, iar acest lucru ar urma sa continue in anii urmatori, avand in vedere noutatile pregatite. Duster 3 va fi prezentat in mod oficial in anul 2023, iar Jogger deja atrage interesul oamenilor, insa DACIA are vanzari bune si cu modelul Spring, care reprezinta practic viitorul sau.

DACIA are planuri foarte mari pentru anii urmatori, insa intre timp trebuie sa se asigure de faptul ca are toate cele necesare pentru a-si fabrica masinile, dar si a le transporta catre destinatiile la care trebuie sa ajunga ele.