E.ON Aduce in Atentia Clientilor o IMPORTANTA Notificare privind Facturile

E.ON Aduce Atentia Clientilor IMPORTANTA Notificare Facturile

E.ON, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor, ii informeaza pe toti clientii din tara in legatura cu unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie cand vine vorba despre factura pentru serviciile de care beneficiaza in toata tara.

E.ON explica mai jos felul in care se compune pretul de furnizare pentru energia electrica, sau gazele naturale, astfel incat oricine urmeaza sa primeasca o factura de acest gen, sa stie foarte clar cum anume ii vor fi facturate aceste servicii inainte ca persoana respectiva sa trebuiasca sa plateasca pentru ele.

Mai jos cei de la E.ON Romania ofera o explicatie foarte simpla pentru ceea ce inseamna calcularea pretului de furnizare pentru energia electrica si gazele naturale, astfel ca daca vreti informatii mai complete, va trebui sa mergeti pe website-ul companiei pentru a afla detalii mai exacte privind facturile.

E.ON Romania incearca sa le explice clientilor toate detaliile legate de facturile pe care urmeaza sa le primeasca, si e important ca ele sa va fie oferite, astfel incat sa nu existe neclaritati in ceea ce priveste felul in care sunt facturate serviciile de care beneficiati de la compania de energie in acest moment.

Valoarea consumului de electricitate dintr-o lună, se calculează astfel: ((Preț de furnizare energie activă + Tarife reglementate de transport şi servicii sistem + Tarif de distribuție) + Certificate verzi + Contribuție cogenerare + Acciză) x consum + abonament zilnic x nr. zile) x 1.19 (TVA).

Valoarea consumului de gaze naturale lunar, se calculează astfel: ((Preț gaze naturale + Cost de transport + Tarif de distributie) x consum) + valoare abonament zilnic x nr. zile) x 1.19 (TVA). Dacă mai ai și alte servicii achiziționate de la E.ON, eventuale reduceri comerciale, penalități ori sold restant, acestea apar ca poziție distinctă pe factură și se adaugă la totalul de plată.