Virgil Popescul: Anunturile Oficiale, ce Nu Stiau Milioane de Romani din Tara!

Virgil Popescul Anunturile Oficiale Nu Stiau Milioane Romani Tara!

Virgil Popescul le transmite tuturor romanilor din tara un anunt extrem de important astazi, iar asta pentru ca ne vorbeste despre faptul ca pana acum Romania a reusit sa adune nu mai putin de 3 miliarde de metri cubi de gaze in locatiile de stocare din tara, adica peste 90% din capacitatea pe care o are disponibila.

Virgil Popescu vorbeste deasemenea si despre fpatul ca in Guvern se lucreaza la indeplinirea tuturor jaloanelor PNRR pe care Romania le are de dus la indeplinire, totul in ideea ca tara noastra sa primeasca toti banii pe care Comisia Europeana poate sa ii acorde ca parte a PNRR in cursul urmatorilor ani de zile.

“Am participat astăzi la reuniunea Comitetului interministerial de coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență, prezidată de prim – ministrul Nicolae Ciucă, alături de invitați și oficiali din partea Comisiei Europene.

Am prezentat evoluțiile cu privire la derularea PNRR – Componenta 6 – Energie. Alături de colegii din minister lucrăm la ducerea la îndeplinire a tuturor reformelor, jaloanelor și pentru realizarea tuturor obiectivelor de investiții pe care le avem prevăzute.

Am depășit 3 miliarde de metri cubi de gaze naturale în depozite! Record absolut! Astăzi, 7 noiembrie, avem în depozite gaze naturale în procent de 97,75% – 3000,7 milioane metri cubi! Da, repet: NU vom avea probleme cu gazele în această iarnă. Populația și economia nu vor avea de suferit.”