eMAG BLACK FRIDAY 2022: Ce se da GRATUIT pentru Clienti doar pe 11 Noiembrie!

eMAG BLACK FRIDAY 2022 Ce da GRATUIT Clienti 11 Noiembrie!

eMAG BLACK FRIDAY 2022 a fost anuntat oficial astazi de catre cel mai mare magazin online din Romania, impreuna cu o informare legata de ceea ce se da gratuit pentru unii dintre romanii care sunt suficient de norocosi si cumpara ceva de la companie, in aceasta pagina fiind oferite toate detaliile pentru romani.

eMAB BLACK FRIDAY incepe vineri dimineata, dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, iar in baza traditiei incepute cu ani in urma, cei de la eMAG Romania au decis sa le dea romanilor gratuit o masina daca aleg sa-si faca cumparaturile in cursul zilei de 11 noiembrie din cadrul magazinului sau online.

eMAG BLACK FRIDAY 2022 ii poate aduce unui roman norocos un BMW iX3 daca alege sa cumpere produsele pe care magazinul le are la vanzare, tombola fiind deschisa pentru oricare dintre cei care cumpara produse in cadrul campaniei de reduceri, dar numai daca ei folosesc un card Mastercard pentru a face achizitia.

eMAG BLACK FRIDAY va avea milioane de produse cu reduceri pentru oricare dintre romanii din tara care vor fi dornici sa profite de ofertele care au fost gandite de catre cel mai mare magazin online din Romania, dar si de catre partenerii din cadrul eMAG Marketplace, care vand foarte multe produse in momentul de fata.

eMAG va derula aceasta tombola exclusiv in cursul zilei de 11 noiembrie, astfel ca daca veti fi dornici cu adevarat sa profitati de tot, atunci va trebui sa fiti extrem de atenti si sa cumparati produsele dorite in cursul acestei zile, altfel veti rata sansa de a putea castiga un BMW iX3, o masina electrica premium care v-ar putea fi foarte utila.

Intra in cursa pentru BMW iX3! Achita cumparaturile de Black Friday cu cardul tau salvat Mastercard si participi la o super tombola. De Black Friday norocul te striga pe nume! Nu rata sansa din 11 noiembrie, participa la tombola si poti castiga un premiu extraordinar.