ING Bank Anunta Oficial Schimbari MAJORE pentru Clientii din Romania

ING Bank Anunta Oficial Schimbari MAJORE Clientii Romania

ING Bank a anuntat in mod oficial noi schimbari pentru clientii din toata Romania, institutia financiara facand modificarile deja pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care aduce noutati pentru aplicatia HomeBank. Cei de la ING Bank au implementat in cadrul aplicatiei HomeBank o multitudine de functii importante, functii care imbunatatesc masiv experienta de utilizare a acesteia, iar acum ea a devenit mai buna.

ING Bank a implementat in cadrul aplicatiei proprii o noua functie care le permite clientilor sa imparta nota de plata de la un restaurant, de la o cafenea, de la un bar, etc, cu prietenii si a obtine de la ei partea lor din respectiva nota de plata. Aceasta functionalitate a fost implementata de catre cei de la BANCA Transilvania de foarte multa vreme, iar acum ea este disponibila inclusiv in cadrul aplicatiei HomeBank pe care iNG Bank o ofera pentru toti clientii.

ING Bank Anunta Oficial Schimbari MAJORE pentru Clientii din Romania

ING Bank spune ca aceasta functie este disponibila in cadrul sectiunii Plati din aplicatia HomeBank, subsectiunile Alte Plati si Cereri de plata fiind cere in care gasim informatii detaliate cu privire la cererea de bani de la alte persoane. Ideea legata de aceasta functionalitate pentru aplicatia celor de la ING Bank este una foarte buna, iar asta pentru ca multumita ei putem strange foarte usor banii platiti pentru alte persoane, ceva ce acum nu e posibil.

Toamna se culeg roadele și, o-ho, noi avem ce culege! Începem cu o funcționalitate care o să te ajute să împarți nota cu prietenii după o seară în oraș sau să strângi bani din toată lumea pentru ziua de naștere a cuiva. O găsești la Plăți > Alte plăți > Cereri de plată. Pe date viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.

ING Bank s-a inspirat bine de la BANCA Transilvania pentru a implementa aceasta functionalitate speciala in cadrul aplicatiei HomeBank disponibila pentru iPhone si Android, iar multa lume va recupera mai usor bani multumita ei. Desigur ca functionalitatea pe care ING Bank o ofera este disponibila exclusiv in cadrul aplicatiei HomeBank, deci nu puteti face cereri pentru oameni care au conturi la alte banci, si aplicatii diferite.

ING Bank isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, astfel ca e bine sa stiti ca nu e bine sa o descarcati de altundeva decat din cadrul acestor magazine de aplicatii pentru telefoane mobile.