SUA: Anuntul INGRIJORATOR privind Rusia in Plin Razboi in Ucraina

SUA Anuntul INGRIJORATOR Rusia Plin Razboi Ucraina

SUA anunta ca Rusia continua sa lanseze atacuri tot mai puternice in Ucraina in aceasta perioada, iar asta in conditiile in care negocierile care au loc la nivel international au menirea de a reduce escaladarea conflictului din tara vecina, dar acest lucru din pacate nu se intampla in momentul de fata.

SUA spune ca Rusia nu da vreun semn ca ar fi dispusa sa renunte la conflict si sa incheie un acord de pace cu Ucraina, ceea ce desigur ca pune presiune foarte mare pe Volodimir Zelenski si echipa sa de la Kiev pentru a gasi noi solutii prin care sa detensioneze situatia, si sa isi elibereze teritoriile.

“Departamentul de Stat al SUA spune că Rusia continuă să intensifice războiul în Ucraina. În timpul unei conferințe de presă din 7 noiembrie, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, a declarat că, dacă Rusia este pregătită să negocieze, va înceta să atace și să ucidă civili ucraineni.

“Dar, desigur, Kremlinul face opusul. Continuă să intensifice acest război, mai degrabă decât să ofere vreun fel de semnal real că este pregătit sau deschis pentru negocieri”, a spus Price.

„Dacă Rusia vrea să negocieze, atunci de ce a renunțat, chiar și temporar, la Inițiativa pentru cereale la Marea Neagră?” Preț adăugat, referindu-se la suspendarea de patru zile de către Rusia a unui acord susținut de ONU pentru a permite transporturile de cereale din porturile Ucrainei de la Marea Neagră.”