Rusia Anunta ca e Dispusa sa Negocieze cu Ucraina, dupa Retragerea din Herson

Rusia Anunta ca e Dispusa sa Negocieze cu Ucraina, dupa Retragerea din Herson

Rusia a anuntat, prin ministerul sau de externe, ca este dispusa sa negocieze cu Ucraina, anuntul venind la doar cateva ore duipa ce ministrul apararii din tara a hotarat ca armata Rusiei sa se retraga din Herson, iar asta deoarece ofensivele facute de catre armata ucraineana devin imposibil de oprit.

Rusia a acuzat SUA ca face presiuni asupra Kremlinului, dar si ca tara este implicata in razboiul din Ucraina, ceva ce desigur ca nu e vreo surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca SUA sustine Ucraina de foarte multa vreme in razboi, fiind una dintre tarile care a facut cel mai mult pentru a o ajuta.

“Rusia este pregătită pentru negocieri cu Ucraina, având în vedere realitățile actuale. Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a acuzat, de asemenea, SUA că fac presiuni asupra Moscovei și că sunt implicate în războiul din Ucraina.

Declarația privind pregătirea Rusiei pentru negocieri vine pe fondul anunțului că se retrage din nordul Oblastului Herson, inclusiv din orașul Herson, pentru că este imposibil să se apere teritoriul.”