Volodimir Zelenski Anunta Noi Lupte Intense pe Frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski Anunta Noi Lupte Intense pe Frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski afirma ca luptele pe frontul dintre Ucraina si Rusia raman in continuare foarte intense, iar asta pentru ca in regiunile Herson si Donetk exista constant schimb de focuri intre soldatii celor doua armate, dar si foarte multe atacuri lansate de catre rusi.

Volodimir Zelenski spune ca armata ucraineana incepe sa anticipe ceea ce fac rusii pe frontul din Ucraina, iar asta pentru ca ar putea aduce eliberarea mai multor localitati din respectiva regiune in perioada urmatoare.

“În spațiul informațional, se înregistrează încă o oarecare scădere a numărului de știri de pe front – sunt mai puține reportaje decât, de exemplu, la începutul toamnei. Dar asta nu înseamnă că intensitatea luptei a scăzut.

Situația este dificilă pe tot frontul. Bătălii aprige de poziție continuă în unele zone, ca înainte. Și este deosebit de dificil, ca și înainte, în regiunea Donețk. Ocupatorii suferă pierderi extrem de mari, dar ordinea lor de a merge la granița administrativă a regiunii Donețk nu sa schimbat. Nu predăm niciun centimetru din pământul nostru acolo – și le mulțumesc tuturor eroilor noștri care dețin poziții în Donbas.

Regiunea Herson – înțelegem clar ce plănuiește inamicul, așa că acționăm în consecință. Cu grijă, cu grijă și în interesul eliberării întregului nostru teritoriu: ne întărim pozițiile, distrugem logistica rusă și distrugem în mod constant potențialul inamicului de a menține sudul țării noastre sub ocupație.

Est – pas cu pas ne îndreptăm către întoarcerea drapelului ucrainean în toate orașele și comunitățile noastre. De asemenea, întărim activ granița.

Slavă tuturor celor care luptă pentru țara noastră! Slavă oamenilor noștri puternici! Glorie Ucrainei!”