E.ON: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Romani chiar Inainte de Black Friday

E.ON Anuntul Oficial IMPORTANT Romani Inainte Black Friday

E.ON, una dintre principalele companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din toata tara, a publicat un anunt despre care ar trebui sa stie nu doar cei care beneficiaza de serviciile sale, ci si cei care sunt interesati sa beneficieze de ele in viitorul nu foarte indepartat de ele.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca pentru Black Friday are o oferta speciala prin care le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara o centrala care are consum redus, iar pentru ea ofera 10 ani de garantie, plus posibilitatea de a amana plata pentru pana la 3 dintre ratele care trebuie platite.

Avand in vedere numeroasele oferte pe care le avem disponibile cu ocazia Black Friday in Romania, poate ca nu ar fi o idee rea sa va uitati inclusiv la cea pe care E.ON Romania o are disponibila in momentul de fata, iar asta pentru ca e foarte posibil sa gasiti ceva care sa va fie cu adevarat util.

E.ON Romania ofera deasemenea posibilitatea de a primi si o rasplata daca recomandam solutiile sale de energie catre alte persoane, mai exact o reducere de 150 de LEI pentru urmatoarea factura, ceva ce in conditiile actuale ar putea fi de ajutor pentru destui romani care vor sa plateasca mai putin pe energie.

De 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑭𝒓𝒊𝒅𝒂𝒚 poți face alegeri responsabile și pentru tine și pentru mediu. Achiziționează o centrală cu consum redus pentru binele facturilor și al planetei, iar noi îți oferim 10 ani garanție și posibilitatea de a amâna plata primelor 3 rate.

Fii ambasadorul confortului cu consum redus de energie, iar prietenii care-ți urmează exemplul îți aduc câte 150 de lei reducere la factură. Recomandă soluția E.ON Life cu centrală nouă, consum redus, servicii tehnice incluse și plata în rate, iar noi te răsplătim. Bucurați-vă împreună de un viitor mai bun!