DACIA Logan: VIDEO cu Schimbarile IMPORTANTE Facute pentru Masina

DACIA Logan, una dintre cele mai importante si mai bine vandute masini pe care DACIA le vinde in Romania, si alte tari europene, in momentul de fata, are parte de o serie de schimbari care au fost implementate de catre compania romaneasca. Vorbim despre o serie de schimbari pentru DACIA Logan care au fost gandite de catre cei de la DACIA pentru a creste vanzarile, care in ultima perioada nu au fost tocmai la fel de bune preucm spera multa lume.

DACIA Logan, in clipul video de mai jos, este prezentata in versiunea Prestige pentru care a fost lansat noul facelift care are menirea de a moderniza si mai mult masina lansata la inceputul anului 2021, chiar daca inca mai sunt foarte multe de facut in ceea ce o priveste. Puteti vedea de la bun inceput noua culoare in care DACIA Logan poate fi cumparata, dar asta nu e tot, pentru ca vorbim inclusiv despre noul logo vizibil pentru masina.

DACIA Logan: VIDEO cu Schimbarile IMPORTANTE Facute pentru Masina

DACIA Logan beneficiaza de noul logo care fusese anuntat initial pentru Bigster si Duster 3, insa el a fost integrat inclusiv in modelele actuale, atat in exterior, pe diverse elemente de caroserie, cat si in interior, in diverse elemente ale habitaclului. DACIA Logan are schimbata inclusiv grila, dar si caroseria, care are liniile usor modificate, pentru a genera ideea unui aspect imbunatatit pentru masina, totul fiind gandit pentru crestere vanzarilor.

DACIA Logan nu are parte de modificari in ceea ce priveste partea tehnologica, sau cea mecanica, deci nu va ganditi la asa ceva, iar asta pentru ca DACIA se concentreaza doar pe elementele de design, care atrag in principal atentia oamenilor. Mai mult decat atat, se pare ca DACIA Logan nu ar urma sa beneficieze de alte schimbari majore pentru mecanica, sau tehnologie, in cursul anilor urmatori, ceva ce nu e tocmai vreo surpriza majora.

DACIA Logan poate fi comandata deja in noua versiune care are modificarile pe care le puteti vedea in clipul video de mai sus, astfel ca oricine este dornic sa o cumpere, poate sa o faca, desi nu se stie cat va dura livrarea.