WhatsApp Anunta Oficial LANSAREA a 2 Schimbari pentru iPhone si Android

WhatsApp Anunta Oficial LANSAREA 2 Schimbari iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial doua schimbari importanta pe care le-a lansat pentru telefoanele iPhone si Android in care poate fi instalata aplicatia de mesagerie, iar peste 2 miliarde de oameni se pot bucura in momentul de fata de aceste noutati, care ar putea fi extrem de utile pentru multi oameni.

WhatsApp a anuntat in primul rand ca a implementat o modificare in baza careia putem vedea rapid cine a creat un status direct din lista de conversatii multumita faptului ca acum sunt afisate inele de profil pentru aceste tipuri de mesaje care pot fi publicate de catre oricare dintre utilizatorii platformei.

Tot legat de statusuri, WhatsApp Messenger ne anunta in mod oficial in legatura cu faptul ca putem sa vedem previzualizari pentru adresele web care sunt adaugate in cadrul lor, astfel ca nu vom mai fi nevoiti sa accesam un link fara a sti exact unde vom ajunge, ceva care este extrem de important, in final.

WhatsApp Messenger a rezolvat deasemenea diverse probleme de functionare care existau in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa separat au fost, cel mai probabil, imbunatatite si performantele generale pe care le ofera aplicatia pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata.

Acum puteți vedea cine a creat un statut direct din lista de chat cu noile inele de profil. Vedeți previzualizările linkurilor pentru linkurile partajate prin Stare. Acum puteți crea și partaja un link pentru apelul dvs. WhatsApp din fila Apeluri

Acum numai administratorii vor fi notificați când părăsiți un grup. Administratorii grupului pot acum șterge mesajele altora pentru toată lumea. Toți participanții pot vedea cine l-a șters.