BANCA Transilvania: Hotararea Anuntata, ce da GRATUIT Clientilor Romani

BANCA Transilvania Hotararea Anuntata GRATUIT Clientilor Romani

BANCA Transilvania le transmite romanilor ceea ce la da gratuit in momentul de fata daca sunt cu adevarat interesati sa participe la o promotie speciala pe care o are in derulare in aceasta perioada in Romania, si exista motive foarte bune sa nu o treceti cu vederea cat inca mai puteti face acest lucru.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre tinerii din Romania care isi fac un card BT Omnipass, au sansa de a participa la o promotie speciala multumita careia pot castiga unul dintre premiile care sunt listate mai jos de catre banca din Romania pentru noi toti chiar acum.

Conform celor de la BANCA Transilvania, daca alegem sa facem plati in valoare de 300 de LEI in pana in 10 decembrie folosind un card BT Omnipass, intram automat intr-o tragere la sorti pentru 3 laptop-uri MacBook Air, 1 iPhone 14 Pro Max, sau 5 perechi de casti Bose, totul fiind oferit gratuit de banca.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta promotie speciala de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, si daca sunteti cu adevarat interesati sa participati la ea, atunci ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la detaliile de pe website-ul bancii pentru promotia pe care o deruleaza in acest moment.

Feeling lucky? Iți faci cardul BT Omnipass, îl adaugi în BT Pay și faci plăți cu telefonul de minim 300 de lei, în perioada 10 octombrie – 10 decembrie și intri automat în tragerea la sorți pentru: 3 MacBook-uri Air, 1 iPhone 14 Pro Max, 5 perechi de căști Bose.