WhatsApp Confirma OFICIAL o SCHIMBARE foarte Buna pentru iPhone si Android

WhatsApp Confirma OFICIAL o SCHIMBARE foarte Buna pentru iPhone si Android

WhatsApp continua seria schimbarilor importante care sunt facute pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca asteptam de foarte multa vreme o serie de noutati pe care platforma de mesagerie trebia sa le faca pentru iPhone si Android, dar a cam tot ezitat, din pacate pentru noi toti.

WhatsApp pare acum sa mearga in directia potrivita cu aceste modificari, iar asta pentru ca a implementat inclusiv pentru telefoanele Android sistemul care permite afisarea in agenda de apeluri a aplicatiei informatii cu privire la apelurile care au fost filtrate de catre sistemul Do Not Disturb din telefon.

WhatsApp Messenger are in sfarsit implementate integrare pentru acest sistem care este disponibil in telefoanele Android din intreaga lume, iar schimbarea este una extrem de buna, pentru ca ne va ajuta sa aflam mai multe informatii cu privire la cine ne suna, si cine nu, si ce apeluri sunt filtrate acum.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata sistemul pe care WhatsApp vrea sa il integreze pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dar el va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone, care au deasemenea Do Not Disturb implementat de catre compania Apple, de chiar ceva vreme deja.

WhatsApp mai are si foarte multe alte modificari extrem de importante pregatite pentru a fi integrate, insa ramane de vazut in ce masura ele vor veni mai devreme, decat mai tarziu, si cat de bune vor fi in final pentru cei care le asteapta de foarte multa vreme, chiar daca a durat mult integrarea lor.

WhatsApp Confirma OFICIAL o SCHIMBARE foarte Buna pentru iPhone si Android do not disturb