DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL ce Mare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

DIGI Mobil Anuntul OFICIAL Mare IMPORTANTA Clientii Romani

DIGI Mobil, cel mai mare furnizor de servicii de telefonie mobila din Romania, continua in aceasta perioada sa surprinda din foarte multe puncte de vedere, iar asta pentru ca vedem in continuare faptul ca ramane fara dubiu cel mai puternic atunci cand vine vorba despre atragerea de clienti noi in retea.

DIGI Mobil a reusit in octombrie sa surclaseze fara drept de apel ceilalti operatori de telefonie mobila din Romania, atragand in propria retea, peste 60% din totalul numerelor de telefonie fixa si mobila care au fost portate in tara noastra, cifre cu adevarat impresionante pentru o companie de acest gen.

Conform celor de la ANCOM, din totalul de 110.679 de numere de telefonie fixa si mobila portate in Romania in octombrie 2022, 63.488 de numere de telefonie mobila si 1.914 de numere de telefonie fixa au ajuns in reteaua celor de la DIGI Mobil, cu mult, mult, peste tot ceea ce au reusit Orange, Vodafone, Telekom la un loc.

RCS & RDS are foarte multe oferte extrem de bune pentru telefonia mobila in Romania, dupa cum prea bine stie foarte multa lume, iar asta ne arata cat de mult conteaza cand vine vorba despre portarile in retea, compania incercand sa atraga numere cat mai mari de clienti cu oferte care sa fie pe placul lor.

DIGI a reusit sa gaseasca “cheia succesului” cand vine vorba despre portarile in propria retea, si continua sa aiba oferte extrem de bune pentru romani, deci e de asteptat ca exodul de la alte retele catre cea proprie sa continue, chiar daca nu reuseste sa retina prea multi dintre clientii nou veniti.