Kaufland: Decizia Anuntata, ce da GRATUIT pentru Clientii din Toata Romania

Kaufland Decizia Anuntata GRATUIT Clientii Toata Romania

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cea mai mare prezenta in Romania, a anuntat in mod oficial ceea ce le da gratuit clientilor din toata tara chiar acum, si vorbim despre o decizie foarte interesanta care ne aduce posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 500 de LEI, daca dorim asta.

Kaufland vorbeste mai jos despre ceea ce poate sa faca oricine este interesat sa castige oricare dintre aceste vouchere de cumparaturi care sunt oferite in mod gratuit in momentul de fata, si exista foarte multe vesti extrem de bune pentru romanii care sunt cu adevarat dornici sa participe la tot.

Pentru a putea intra in competitia pentru a castiga voucherele pe care Kaufland Romania le ofera pentru oricare dintre romani, trebuie doar sa lasati un comentariu la postarea de pe Facebook pe care o vedeti si mai jos, si sa mentionati o persoana care apreciaza cel mai mult animalele de companie.

Kaufland Romania alege o metoda foarte simpla de a le permite romanilor sa castige voucherele care sunt oferite in momentul de fata, iar asta pentru a simplifica lucrurile intr-o masura cat mai mare, ceea ce este o veste excelenta, dar trebuie sa respectati aceste reguli simple pentru a putea castiga vouchere.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care apreciază cel mai mult micii patrupezi!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Concursul se încheie pe 15 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 28 noiembrie!