Ucraina a fost Atacata de 100 de Rachete in Timpul Summit-ului G20

Ucraina a fost Atacata de 100 de Rachete in Timpul Summit-ului G20

Ucraina a fost atacata cu cel putin 100 de rachete in cursul acestei zile, armata Rusiei lansand un numar mare de rachete chiar in timp ce summit-ul G20 este in plina desfasurare autoritatile ucrainiene anuntand in repetate randuri faptul ca aceste atacuri ar putea avea loc in cursul zilei de 15 noiembrie.

Ucraina a avut foarte multe localitati importante lovite de catre rachete, sau atacate si protejate de sistemele de aparare antiaeriana, iar Kiev-ul se numara deasemenea printre ele, iar asta pentru ca au fost lovite inclusiv cladiri de locuinte din capitala ucraineana in cursul acestei zile.

“Trupele ruse trag 100 de rachete în Ucraina. Rusia a lansat aproximativ 100 de rachete asupra orașelor ucrainene pe 15 noiembrie, în cel mai recent atac în masă asupra infrastructurii critice, potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor Aeriene ucrainene, Yurii Ihnat.

Amploarea atacului a depăşit atacul din 10 octombrie, când 84 de rachete au fost lansate asupra Ucrainei, a spus Ihnat. „Infrastructura critică este prima țintă. Dar, din păcate, rachetele au lovit și clădirile rezidențiale”, a spus el.”