NATO ar fi Monitorizat Racheta care a Lovit Ucraina si a Ucis 2 Oameni

NATO ar fi Monitorizat Racheta care a Lovit Ucraina si a Ucis 2 Oameni

NATO ar fi monitorizat traiectoria rachetei care a lovit Polonia si a ucis 2 persoane in cursul serii trecute, nu avion de supraveghere care zbura pe teritoriul tarii reusind sa urmareasca racheta din zona in care a fost lansata, si pana in locatia in care aceasta a lovit, deci teroretic s-ar sti de unde a fost lansata.

NATO nu a spus absolut nimic pana in momentul de fata in legatura cu originea rachetei care a lovit Polonia, iar daca ea a fost lansata din Ucraina, e improbabil sa fie vorba despre un atac intentionat, ci despre o racheta de fabricatie ruseasca care s-a defectat, ceva ce am vazut de nenumarate ori in razboiul din ultimele 9 luni.

“NATO ar fi urmărit o rachetă care a aterizat în Polonia. „Intel cu pistele radar [ale rachetei] a fost furnizat NATO și Poloniei”, a declarat un oficial militar NATO pentru CNN.

Avioanele NATO efectuează supraveghere regulată în jurul Ucrainei din 24 februarie. Nu există informații despre cine a lansat racheta care a fost urmărită și nici de unde a fost trasă.”