Rusia are Probleme Majore cu Soldatii Trimisi la Lupta in Ucraina

Rusia are Probleme Majore cu Soldatii Trimisi la Lupta in Ucraina

Rusia are in continuare probleme foarte mari cu soldatii care au fost mobilizati ca parte a ordinului dat la final de septembrie de catre Vladimir Putin, iar asta deoarece ei se plang in continuare de faptul ca sunt tratati prost de catre armata, si ca nu au cele necesare pentru a merge efectiv in lupta.

Rusia are o armata cu moralul foarte scazut, cu soldati care se plang pe retelele de socializare in legatura cu toate conditiile in care sunt tinuti, cu lipsa de arme decente si munitie, totul contribuind la pierderile masive cu care se confrunta armata rusa in ultimele saptamani de razboi in Ucraina.

“Autoritățile ruse continuă să se confrunte cu personal mobilizat nemulțumit, moral scăzut. Institutul pentru Studierea Războiului a spus că soldații mobilizați din regiunea Novosibirsk au scris rapoarte care afirmă că au primit o pregătire insuficientă și, prin urmare, au refuzat să lupte.

Acest lucru coroborează rapoartele militare ucrainene. Viceministrul ucrainean al apărării, Hanna Malyar, a declarat în timpul unei ședințe de informare că forțele ruse „întâmpină o creștere a panicii și o scădere a moralului” ca urmare a operațiunilor de contraofensivă ucrainene de succes.

Malyar a adăugat că forțele ruse se angajează în abuz în masă de alcool și, în unele cazuri, se automutilează pentru a părăsi linia frontului.”