Orange Informeaza Romanii, ce da GRATUIT Timp de 6 Luni de Zile

Orange Informeaza Romanii GRATUIT Timp 6 Luni Zile

Orange, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania, ii anunta pe milioanele de clienti din toata tara, sau pe ceilalti romani care nu ii sunt clienti, in legatura cu una dintre deciziile foarte importante pe care le-a luat, mai exact cea prin care ofera 6 luni de Netflix gratuit.

Orange le spune clientilor ca are un abonament special, disponibil in continuare, pentru milioanele de romani din toata tara, iar multumita promotiei care este acum in derulare, ofera posibilitatea de a beneficia de el la jumatate de pret, insa si cu 6 luni de Netflix gratuit, daca alegem sa-l activam acum.

Cele 6 luni de Netflix gratuit sunt oferite exclusiv online, adica daca activati abonamentul din website-ul Orange Romania, deci daca mergeti intr-un magazin fizic, inclusiv cel al unui partener, atunci nu veti putea beneficia de aceasta promotie speciala, sa ca va trebui sa alegeti calea activarii online pentru a fi siguri ca puteti sa va bucurati de aceasta reducere substantiala pe care o ofera operatorul.

Orange Romania are de obicei oferte speciale, asa cum este aceasta pe care o are activa in acest moment, insa e bine sa profitati rapid de orice promotie de acest gen, pentru ca ele au tendinta de a disparea destul de repede, astfel ca daca vedeti ceva care va impresioneaza, nu ratati ocazia de a activa orice fel de promotie care pare interesanta.

Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 8 februarie 2023. Poți beneficia de promoție până la data de 30 aprilie 2023. Oferta este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună.

Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange.