ING Bank Anunta o Noua Schimbare MAJORA pentru Clientii Romani

ING Bank Anunta Noua Schimbare MAJORA Clientii Romani

ING Bank le aduce in imediata atentie clientilor din toata Romania una dintre foarte importantele schimbari pe care le-a facut pentru toti dintre ei, schimbare de care oricine se va putea bucura in momentul in care vrea sa transfere bani unei anumite persoane, iar asta pentru ca ea va fi identificata mai usor.

ING Bank spune ca in momentul in care vrem sa transferam o suma de bani catre o alta persoana care are cont bancar tot la aceasta banca, vom putea vedea in clar numele persoanei la care trebuie sa ajunga acea suma de bani, pentru a fi siguri ca trimitem banii acolo unde trebuie, cand vrem sa facem asta.

Schimbarea pe care ING Romania o face este binevenita pentru cei care transfera in mod constant sume mari de bani, iar asta pentru ca in cazul lor intervine o siguranta mai mare a faptului ca banii pe care ii trimit undeva, vor si ajunge acolo unde trebuie dupa ce sunt trimisi de catre ei, la nevoie.

ING Romania nu e singura banca de la care vedem masuri de acest gen implementate, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care incepe sa fie pus in practica si de catre alte banci care vor sa le ofere clientilor mai multa siguranta cand vine vorba despre transferurile de bani catre alte persoane care au conturi la ele.

Vrei să faci un transfer din Home’Bank către ING sau o bancă parteneră și hop! – când scrii IBAN-ul îți apare numele utilizatorului. De acum, poți fi sigur din prima că trimiți banii către cine trebuie. Dă cu Home’Bank.