Telekom: Informarea IMPORTANTA care Vizeaza TOTI Clientii din Romania

Telekom Informarea IMPORTANTA Vizeaza TOTI Clientii Romania

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, le vorbeste tuturor romanilor despre decizia majora pe care a luat-o pentru anul 2022, iar asta deoarece vorbim despre investitii masive facute in toata tara pentru imbunatatirea infrastructurii de telecomunicatii pe care o ofera.

Telekom spune ca in baza investitiilor pe care le-a facut, peste 1.200 de localitati din Romania au beneficiat de lucrari de imbunatatirii a acoperirii pentru serviciile detelecomunicatii mobile, 10.6 milioane de locuitori ai Romaniei beneficiind de imbunatatirile pe care grupul de telecomunicatii le-a facut.

Cei de la Telekom Romania fac toate aceste imbunatatiri majore in ideea de a le oferi clientilor din toata tara cele mai bune servicii posibile pentru comunicare nelimitata, asa cum spune si in mesajul de mai jos, care a fost publicat pentru ca un numar cat mai mare de romani sa afle despre ceea ce le este oferit.

Telekom Romania are unele dintre cele mai bune oferte din tara noastra pentru servicii de telecomunicatii mobile, in concurenta directa cu cei de la DIGI, care incearca deasemenea sa atraga atentia a milioane de oameni din tara cu promotii care sa fie cu mult peste asteptarile lor oricand.

Investim continuu în rețea, ca tu să te bucuri de ”Mobil Așa Cum Vrei”, nelimitat, simplu și corect! În ultimul an am efectuat lucrări de îmbunătățire în peste 1.200 de localități, însumând 10,6 milioane de locuitori. Ne urmăm astfel promisiunea de a oferi clienților cea mai potrivită rețea pentru comunicare nelimitată. Mai multe despre ce am realizat la 1 an de #MobilAșaCumVrei, aici.