Kiev: Probleme MAJORE dupa Bombardamentele Rusilor, ce spune Primarul Klitschko

Kiev Probleme MAJORE dupa Bombardamentele Rusilor, ce spune Primarul Klitschko

Kiev este sever afectat de bombardamentele cele mai recente pe care Rusia le-a derulat impotriva capitalei Ucrainei, iar conform primarului orasului, Vitali Klitschko, aproximativ 70% din oras nu are energie electrica in momentul de fata, problemele fiind extrem de serioase in momentul de fata.

Kiev nu a avut nici apa potabila pentru o parte din oras in cursul noptii trecute, o parte dintre aceste probleme fiind rezolvate, insa este nevoie de mai multa munca pentru a readuce lucrurile la normal, Rusia continuand sa atace fara mila tot mai multe obiective de infrastructura ale capitalei Ucrainei.

“70% din Kiev rămâne fără alimentare cu energie după atacul din 23 noiembrie. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că angajații serviciilor de utilități „au lucrat toată noaptea pentru a restabili susținerea vitală a capitalei”.

Potrivit primarului, alimentarea cu apă a fost deja restabilită pe malul stâng al orașului în urma loviturii mortale cu rachetă a Rusiei din 23 noiembrie asupra Ucrainei. El speră ca malul drept să își vadă reluarea aprovizionării cu apă în prima jumătate a zilei.”