LIDL Romania: AVERTISMENT foarte IMPORTANT Transmis Tuturor Clientilor Romani

LIDL Romania AVERTISMENT IMPORTANT Transmis Tuturor Clientilor Romani

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, a publicat un avertisment de ultim moment pentru milioanele de romani din intreaga tara care ajung in magazinele sale in mod regulat, iar asta pentru ca recheama un produs cu probleme de la brand-ul Pilos.

LIDL Romania explica in informarea de mai jos ca este vorba despre anumite loturi de iaurt de la Pilos in cadrul carora au fost descoperite corpuri straine, mai exact plastic, astfel ca nu se recomanda consumarea lor in momentul de fata pentru a se evita situatiile in care clientii ar putea avea sanatatea afectata.

Cei de la LIDL explica mai jos la ce trebuie sa fim atenti cand vine vorba despre identificarea produselor care ar putea fi contaminate cu corpuri straine, astfel ca daca ati cumparat un produs de acest gen, atunci ar fi bine sa il returnati la unul dintre magazinele din toata tara chiar in momentul de fata.

LIDL explica mai jos faptul ca aceste produse pot fi returnate la oricare dintre magazinele din Romania, atat timp cat fac parte dintr-unul dintre loturile afectate, si nu este nevoie sa prezentati vreun bon de cumparaturi pentru a va primi banii inapoi pe acest produs, deci nu trebuie sa va faceti griji.

Va informam ca in cursul zilei de 21.11.2022, s-a initiat rechemarea de la consumatori pentru articolele art. 1911 Pilos iaurt 3.5%, 1kg cu termenul de valabilitate 15.12.2022, loturile 10B42B5-10; 10B429N-10 si art.6803105 Pilos iaurt 1.5%, 1kg cu termenul de valabilitate 12.12.2022 si lot 10B3FH8-10, furnizor Friesland Campina.

Motivul rechemarii: Suspiciune de contaminare cu corp strain. Măsuri pe care trebuie să le ia consumatorul. Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată!

LIDL Romania AVERTISMENT IMPORTANT Transmis Tuturor Clientilor Romani iaurt pilos