Enel: Informare de ULTIM MOMENT Transmisa Oficial Romanilor privind Facturile

Enel Informare ULTIM MOMENT Transmisa Oficial Romanilor Facturile

Enel, una dintre cele mai importante companii din Romania pentru furnizare de energie electrica zi gaze romanilor, le transmite tuturor clientilor din tara o notificare oficiala cu privire la facturile pe care le primesc in fiecare luna, iar asta pentru ca le ofera informatii cu privire la reducerea consumului.

Enel vorbeste mai jos despre consumul de energie electrica pe care il genereaza televizoarele care au o clasa energetica inferioara, diferenta dintre unul care are clasa energetica A, si unul care are clasa energetica F, fiind de 40%, deci vorbim despre un consum substantial mai mare in cazul utilizarii pe perioade indelungate.

Conform celor de la Enel Romania, alegerea unui televizor dintr-o clasa energetica superioara ne poate ajuta sa reducem substantial consumul de energie electrica pentru electrocasnicele pe care le utilizam in viata de zi, cu zi, si nu vorbim exclusiv despre televizoare aici, ci si despre alte tipuri de produse.

Enel Romania a creat un website special in care le ofera clientilor din toata Romania informatii cu privire la modalitatile prin care pot reduce substantial consumul de energie in propriile case, scopul fiind de a ajuta oamenii sa aiba facturi mai mici pentru energia electrica pe care o consuma in viata de zi, cu zi.

Fii Smart Pe Energie în casa ta și economisește la energie în timp ce te uiți la televizor! Știi că un televizor din clasa energetică A consumă cu 40% mai puțină energie decât un televizor din clasa energetică F?

Stai cu ochii pe Electripedia, un hub online creat împreună cu Energy Policy Group, pentru cele mai smart recomandări de eficiență energetică, noutăți legislative și informații utile pentru ca tu să reduci costurile cu energia și să te bucuri în continuare de confort acasă. TU ce televizor ai ?