Volodimir Zelenski: Anuntul Privind Recentele Bombardamente din Ucraina!

Volodimir Zelenski Anuntul Privind Recentele Bombardamente din Ucraina!

Volodimir Zelenski vorbeste despre decizia Parlamentului European de a declara Rusia drept stat sponsor al terorismului, o rezolutie care vine dupa mai multe cereri facute de catre presedintele Ucrainei din cauza atacurilor nemiloase pe care rusii le-au tot lansat impotriva ucrainienilor in ultimele luni.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre cele mai recente bombardamente pe care rusii le-au facut in Ucraina, si care au distrus mai multa inrastructura critica a tarii, lasand mult mai multe persoane fara curent electric, dar chiar si caldura.

“Salut decizia Parlamentului European de a recunoaște Rusia ca stat sponsor al terorismului și ca stat care utilizează mijloace de terorism. Rusia trebuie să fie izolată la toate nivelurile și trasă la răspundere pentru a pune capăt politicii sale de lungă durată de terorism în Ucraina și în lume.

Statul terorist continuă să lupte împotriva civililor și a obiectelor. În urma unui atac cu rachetă asupra maternității spitalului din Vilnius, un copil a murit și o femeie a fost rănită. Probabil că mai sunt oameni sub dărâmături.

Ocupatorii au tras într-o clădire înaltă și o policlinică din Kupyansk. Două persoane au murit, o persoană a fost internată în spital. Toate serviciile funcționează pe teren.

Inamicul a decis din nou să încerce să realizeze cu teroare și crimă ceea ce luna a noua nu poate și nu va putea realiza. Și va fi responsabil doar pentru tot răul pe care l-a adus în țara noastră.”