Kaufland SURPRINDE Romanii, da GRATUIT Vouchere de 500 de LEI pentru Cumparaturi

Kaufland SURPRINDE Romanii, GRATUIT Vouchere 500 LEI Cumparaturi

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, ii surprinde din nou pe clientii din toata tara cu un anunt special prin care dezvaluie ceea ce vrea sa le ofere gratuit chiar acum in cadrul unei noi promotii speciale care se desfasoara in toata Romania, pentru cei care sunt interesati.

Kaufland anunta lansarea unui nou serial pe YouTube, acesta fiind gandit pentru a-I “ajuta” pe clienti sa invete cum sa faca economii in magazinele sale, iar cu aceasta ocazie a decis sa dea gratuit 5 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, desigur doar daca vreti sa profitati de tot acum.

Cei de la Kaufland Romania explica mai jos cum putem intra in posesia acestor vouchere de cumparaturi foarte simplu, si usor, daca dorim sa beneficiem de aceasta promotie speciala, asa ca e bine sa fiti atenti la toate informatiile pe care compania le-a publicat pentru noi, ele fiind extrem de importante, per total.

Kaufland Romania vrea sa ii ajute pe romanii din intreaga tara sa se bucure de voucherele de cumparaturi pe care le da in momentul de fata, si daca sunteti interesati sa aveti sansa de a castiga oricare dintre voucherele care ne sunt oferite, ar fi bine sa va uitati cu atentie la campania care este desfasurata acum.

Am ascuns în primul episod din Puși pe Combinații de pe YouTube un cod din 4 cifre care îți poate aduce unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături de 500 lei. Accesează episodul, caută codul cu atenție în tot episodul și lasă-l exclusiv în comentariile episodului de pe YouTube. Și nu uita să te abonezi la canalul nostru.

Concurs activ până pe 2 decembrie, ora 10:59 a.m.. Consultă regulamentul complet aici pe website. Intră în tragerea la sorți exclusiv comentariile cu codul numeric corect identificat, postate exclusiv sub materialul video denumit „Puși pe combinații | Episodul 1” de pe canalul nostru de YouTube.