BCR Romania: SCHIMBARILE Anuntate Oficial Clientilor din Toata Tara Acum!

BCR Romania SCHIMBARILE Anuntate Oficial Clientilor Toata Tara Acum

BCR Romania, una dintre cele mai importante banci din tara noastra, transmite un extrem de important mesaj pentru toti clientii, iar asta pentru ca a facut o serie de schimbari despre care trebuie sa stie multi dintre ei in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie noutati bune.

BCR Romania vorbeste mai jos despre schimbari pe care le-a facut pentru aplicatia George dedicata telefoanelor mobile, aceasta fiind actualizata de 2 ori luna aceasta, iar modificarile sunt unele pe care ar trebui sa le aiba in vedere oricare dintre clientii care folosesc serviciile bancii in acest moment.

Conform celor de la BCR, una dintre actualizari a avut in centru remedierea unor probleme de functionare pe care le-a avut aplicatia George depistate pana acum de catre banca, astfel ca experienta generala de utilizare a ei ar trebui sa fie cu mult mai buna decat era inainte de acest update.

BCR spune deasemenea ca a implementat si noi sfaturi care ii ajuta pe clientii sai sa economiseasca mai usor bani atunci cand doresc sa faca acest lucru, in sectiunea Moneyback fiind acum disponibile informatii mult mai clare cu privire la ceea ce le este oferit clientilor prin acest sistem, si ce fel de bani vor primi inapoi.

George este în continuă evoluție! Această nouă versiune se concentrează pe remedierea erorilor, astfel încât să vă puteți bucura de experiența digitală cu care v-ați obișnuit.

George vine cu o serie de sfaturi simple și practice despre finanțele tale, care te-ar putea ajuta să economisești mai ușor și mai eficient. În plus, veți găsi secțiunea Moneyback din ecranul Prezentare generală cu banii pe care îi veți primi înapoi.