E.ON: AVERTISMENTUL Extrem de IMPORTANT care Priveste Clientii din Romania

E.ON AVERTISMENTUL Extrem IMPORTANT Priveste Clientii Romania

E.ON, furnizor de gaze naturale si electricitate, pentru milioane de romani din intreaga tara, ii avertizeaza pe clientii care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata, si le aduce in atentie faptul ca trebuie in mod obligatoriu sa faca verificarile si reviziile tehnice pentru echipamentele de gaze naturale folosite.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca daca aceste verificari nu sunt facute conform prevederilor legale, atunci compania poate fi obligata de catre lege sa sisteze furnizarea de gaze naturale catre clientii care refuza sa-i permita sa faca acest lucru, sau nu au acte doveditoare ca verificarea a fost facuta de alta companie.

Mai mult decat atat, E.ON Romania spune ca folosirea unor echipamente care nu au fost verificate, sau care au fost verificate de catre persoane neautorizate, poate aduce amenzi de pana la 3.000 de LEI pentru clientii care alerg sa recurga la aceasta metoda, asa ca e important sa fiti extrem de atenti.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate aceste informatii, insa ele sunt extrase din prevederile legale in vigoare in momentul de fata, asa ca nu vorbim despre ceva care sa fie inventat de catre companie, ci despre ceva care este impus prin lege pentru siguranta tuturor romanilor in momentul de fata.

Lipsa acestor verificări și a documentelor doveditoare poate determina operatorul de distribuție să întrerupă furnizarea de gaze naturale la locul de consum. Folosirea unor echipamente neverificate ori verificate de operatori neautorizați, și/sau refuzul accesului echipelor autorizate la locul de consum, duce la amenzi cu valori cuprinse între 1.000 și 3.000 lei.

Neefectuarea acestor lucrări poate cauza evenimente cu daune materiale și/sau umane iremediabile în urma cărora poți să fii ținut răspunzător în fața legii și din punct de vedere financiar.