DACIA: AVERTISMENTUL foarte IMPORTANT pentru Milioane dintre Romani

DACIA AVERTISMENTUL IMPORTANT Milioane Romani

DACIA a publicat un avertisment extrem de serios pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, cea mai mare companie care produce automobile pentru intreaga lume aducandu-ne in atentie faptul ca se deruleaza o campanie de tip phishing, care ofera drept premii unul, sau mai multe automobile, de marca proprie.

DAIA ne avertizeaza in legatura cu faptul ca aceasta campanie nu are vreo legatura cu compania din Romania, deci este organizata de catre o entitate necunoscuta, astfel ca trebuie sa tratam ca atare informatiile care sunt furnizate in cadrul acesteia pentru noi, ele nefiind adevarate.

Conform celor de la DACIA Romania, nu se recomanda accesarea oricarui tip de link-uri care sunt transmise prin intermediul mesajelor care vin in cadrul campaniilor de acest gen, iar asta pentru ca ele ne pot duce pe website-uri malitioase in cadrul carora ni se pot cere date personale care pot fi folosite in scopuri malitioase.

DACIA Romania ne recomanda sa fim vigilenti, si sa nu ne lasam pacaliti de niciun fel de campanii de acest gen, al carui singur scop este de a ne pune in pericol, si de a ne fura, initial datele personale, iar mai apoi banii pe care ii avem in conturile noastre, deci e bine sa fim vigilenti in totalitate.

Dacia vă informează că NU derulează o campanie în care oferă ca premiu unul sau mai multe automobile. Am observat că în mediul online circulă o campanie scam şi vă recomandăm să nu deschideți link-uri ce vă promit astfel de premii.

Dacia comunică întotdeauna concursurile reale pe platformele oficiale, iar acestea vor fi însoţite de un regulament oficial. Informările pe care noi le trimitem clienților noştri sunt de pe domenii înregistrate în România și vor proveni din surse deja familiare, cu care ați interacționat în trecut. Oricând aveți îndoieli în legătură cu autenticitatea unei campanii, ne puteți contacta prin departamentul nostru de relatii cu clienții Vocea Clientului, la numărul de telefon 0248 500 000.