LIDL Romania: Hotararea IMPORTANTA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania Hotararea IMPORTANTA Ofera GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, le spune clientilor din toata tara in momentul de fata ceea ce le ofera gratuit, si vorbim despre decizii care vor face cu siguranta Craciunul mult mai fericit pentru multi dintre romani, in final.

LIDL Romania le spune romanilor ca le ofera posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale in perioada urmatoare, daca aleg sa cumpere produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale, inclusiv unul de la Deluxe, brand-ul “de casa” al companiei, cu o varietate de produse interesante.

Conform celor de la LIDL, in cadrul acestei promotii speciale le permit romanilor sa castige un SUV Volvo XC 90 Ultimate, 3 fotolii de masaj Masatto, sau 5 laptop-uri HP Envy x360, deci vorbim despre premii extrem de interesante care le sunt oferite romanilor dornici sa participe la aceasta promotie.

LIDL explica in cadrul website-ului sau ce trebuie sa facem pentru a participa la aceasta promotie speciala in momentul de fata, si dupa ce cumparam produsele de care suntem interesati, trebuie doar sa mergem pe website-ul sau pentru a ne inscrie intr-un formular special, incluzand si codul de pe bonul de cumparaturi primit in magazin.

Câștigi premii surprinzătoare! Dacă ai cumpărat cel puțin un produs Deluxe și valoarea bonului fiscal este de minimum 100 de lei, completează formularul și intră în tragerea la sorți. Promoția se desfășoară în perioada 14.11.2022 – 31.12.2022. Valoarea comercială a premiilor este de 382.887 lei (exclusiv TVA). Fotografiile sunt cu titlu informativ.

LIDL Romania Hotararea IMPORTANTA Ofera GRATUIT Clientilor Romani volvo gratuit