Enel: Anuntul cu o Informare IMPORTANTA privind Facturile Clientilor Romani

Enel Anuntul Informare IMPORTANTA Facturile Clientilor Romani

Enel, una dintre principalele companii care le furnizeaza energie romanilor din intreaga tara, transmite un extrem de important anunt care ar trebui sa fie cunoscut de catre toti cei care platesc pentru a beneficia de serviciile sale, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce pot obtine.

Enel vorbeste in clipul video de mai jos despre beneficiile pe care le aduce un televizor dintr-o clasa energetica eficienta, in comparati cu unul dintr-o clasa energetica mai putin eficienta, cel din urma putand genera un consum de electricitate care este cu pana la 40% mai mare.

In clipul video de mai jos, cei de la Enel Romania explica de ce exista diferente atat de mari in ceea ce priveste eficienta energetica pe care o ofera televizoarele pentru consumatori, dar si cat de mari pot fi beneficiile in materie de facturi pe care trebuie sa le platim pentru ce consumam.

Enel Romania a creat in cadrul website-ului sau o sectiune speciala in care regasim informatii importante cu privire la modul in care putem economisi foarte multi bani daca alegem sa folosim produse care sunt eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce e bine sa facem.

#FiiSmartPeEnergie în casa ta și economisește la energie în timp ce te uiți la televizor! Știi că un televizor din clasa energetică A consumă cu 40% mai puțină energie decât un televizor din clasa energetică F? Ai puterea să alegi cele mai bune soluții pentru casa ta. Acum găsești tot ce trebuie să știi despre reducerea consumului de energie, într-un singur loc, pe website-ul nostru.

Informațiile cuprinse în această animație sunt prezentate împreună cu Energy Policy Group (EPG), partenerul nostru de conținut care se asigură de acuratețea formulelor pe baza cărora sunt calculate diferite metode de eficiență energetică.